Revolution Dance Studio

Total Barre

Total Barre: Ένα πρόγραμμα υψηλής ενέργειας και δυναμικής με μπάρα μπαλέτου, το οποίο ενσωματώνει στοιχεία από το Pilates, το χορό και την cardio εξάσκηση. Το Total Barre δίνει έμφαση στη σωστή κίνηση με σκοπό την αύξηση της δύναμης, της ευελιξίας, της αντοχής και της σταθερότητας. Ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής που απευθύνεται σε όλους. Αξίζει να το δοκιμάσετε.

Pilates Mat

Pilates Mat: Αποτελείται από μια μεγάλη γκάμα ασκήσεων εδάφους, συχνά χρησιμοποιώντας διάφορα ήδη εξοπλισμού.  Είναι σχεδιασμένο για άτομα διαφόρων ηλικιών και φυσικής κατάστασης. Το Pilates βοηθά στη βελτίωση της σωματικής δύναμης, στην ανάπτυξη του έλεγχου και της αντοχής του σώματος, της ευελιξίας και της στάσης του σώματος. Δίνει έμφαση στην ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης, την αναπνοή, τη βελτίωση του συντονισμού και της ισορροπίας. Οι ασκήσεις Pilates δεν περιλαμβάνουν πολλές επαναλήψεις για κάθε άσκηση, αλλά δίνεται έμφαση στο να γίνονται ολοκληρωμένα και με ακρίβεια για πιο γρήγορα αποτελέσματα. Ο βαθμός δυσκολίας μπορεί να αυξηθεί με το χρόνο και τη φυσική κατάσταση του σώματος.  Συνολικά, το Pilates αναπτύσσει ένα γυμνασμένο σώμα, με δυνατό πυρήνα και σταθερότητα σε ολόκληρο τον κορμό, συμβάλλοντας στην υποστήριξη της σπονδυλικής στήλης καθώς και την ανακούφιση του άγχος ή του πόνου της πλάτης.

Αργεντίνικο Τανγκό

Το Αργεντίνικο τανγκό γεννήθηκε στο Μπουένος Άιρες. Όπως και πολλοί άλλοι Latin χοροί, έτσι και το ΑργεντίνικοΤανγκό διερευνά και δοκιμάζει τη σχέση μεταξύ άνδρα και γυναίκας. Σ' αυτή την περίπτωση και οι δύο μπορούν να σαγηνέψουν και να παρασυρθούν εξίσου από το σύντροφό τους. Το Αργεντίνικο τανγκό είναι ένας πολύ αισθησιακός χορός γεμάτος πάθος και συναίσθημα.

Μπαλέτο

Το Μπαλέτο είναι μια μορφή τέχνης που δημιουργείται από την κίνηση του ανθρώπινου σώματος. Μπορεί να πει μια ιστορία, να εκφράσει μια σκέψη ή ένα συναίσθημα.

Χορός της Κοιλιάς

Ο Χορός της κοιλιάς υπάρχει εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ανήκει σε πολιτιστικές παραδόσεις, είναι μορφή διασκέδασης και άσκησης. Είναι σχεδιασμένος για το γυναικείο σώμα και δίνει έμφαση στους κοιλιακούς μυς, την κίνηση του γοφού και του στήθους.

Ελληνικοί και Κυπριακοί Χοροί

Οι Ελληνικοί και Κυπριακοί χοροί κατείχαν ανέκαθεν σημαντικό ρόλο στην Κύπρο. Αποτελεί σημαντικό μέρος του πολιτισμού μας και συμβολίζει την έκφραση των ανθρώπινων συναισθημάτων και της καθημερινής ζωής.Μερικοί από αυτούς τους χορούς είναι: το Ζεϊμπέκικο, το Χασάπικο, το Συρτάκι, η Σούστα, το Τσιφτετέλι, ο Καλαματιανός, ο Τσάμικος κλπ.

Hip Hop

Το Hip Hop αντιπροσωπεύει ένα από τα είδη χορού που αναπτύχθηκαν και απόκτησαν ταυτότητα στο δρόμο. Είναι μια πολύ ενεργητική μορφή χορού και ένας ιδανικός τρόπος για να εκφράσεις τη δημιουργικότητα σου και το δικό σου στυλ.

Λάτιν

Το Λάτιν αντιπροσωπεύει χώρες της Λατινικής Αμερικής, της Κούβας, της Αφρικής, κλπ. Περιλαμβάνει χορούς όπως το Salsa, το Cha Cha Cha, τη Samba, τη Rumba, το Jive, το Paso Doble, το Mambo, το Merengue, τη Bachata, κλπ. Ο κάθε χορός έχει το δικό του μοναδικό χαρακτήρα.

Ιδιωτικά Μαθήματα Χορού

Ιδιωτικά μαθήματα χορού: Επιλέξτε το χορό ή τους χορούς που θα θέλατε να μάθετε περισσότερο. Ελάτε με φίλους σας ή προτιμείστε ατομικά μαθήματα με τους καθηγητές μας. Προσφέρονται ιδιωτικά μαθήματα για όλα τα είδη χορού (Ελληνικοί, Latin, Belly Dance κλπ).

Επαγγελματικά Μαθήματα Χορού

Επαγγελματικά Μαθήματα Latin και Belly Dance για ενήλικες: Γίνε χοροδιδάσκαλος Latin με τις επαγγελματικές εξετάσεις της Αγγλικής Ομοσπονδίας ISTD ή χοροδιδάσκαλος Belly Dance. Τα μαθήματα παραδίδονται ιδιωτικά ή ομαδικά. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Γάμοι

Γάμοι: Μάθετε όσα χρειάζεστε να ξέρετε για τον πρώτο σας χορό. Ειδικευόμαστε στη δημιουργία χορογραφιών για όλα τα είδη χορού, π.χ. Waltz, Rumba, Salsa, ακόμα και Hip Hop. Οι χορογραφίες μπορούν να γίνουν με τραγούδι της επιλογής σας και με βάση τις χορευτικές σας ικανότητές. Βεβαιωθείτε ότι η ημέρα του γάμου σας θα σας μείνει αξέχαστη!

Zumba Fitness

Zumba ® Fitness - Όταν οι συμμετέχοντες παρακολουθήσουν ένα μάθημα Zumba, τότε ανυπομονούν και οι ίδιοι να το δοκιμάσουν. Το Zumba συμπεριλαμβάνει ξεσηκωτικά τραγούδια σε Latin και άλλους ρυθμούς. Οι συμμετέχοντες γυμνάζονται και διασκεδάζουν με πολλή ενέργεια! Δεν υπάρχει κανένα άλλο μάθημα γυμναστικής σαν το Zumba Fitness-Party. Είναι εύκολο, αποτελεσματικό και απόλυτα απολαυστικό.

Zumba Kids

Zumba Kids ® - Σχεδιασμένο αποκλειστικά για παιδιά (Zumba Kids Jr ηλικίας 4-6, Zumba Kids ηλικίας 7-11). Το Zumbα Kids είναι άσκηση με χορό, πολλή ενέργεια και διασκέδαση. Οι χορογραφίες είναι ειδικά σχεδιασμένες για παιδιά, με τραγούδια και χορό που αγαπούν, π.χ. hip-hop, reggaeton, cumbia κ.ά. Οι γονείς με τη σειρά τους, λατρεύουν το Zumbatomic γιατί προσφέρει στα παιδιά τους πολλά θετικά, όπως η αύξηση της προσοχής και της αυτοπεποίθησης τους, η ενίσχυση του μεταβολισμού και η βελτίωση της δεξιότητας τους.

Zumba Toning

Zumba Toning: Πρόκειται για τη δημιουργία καλλίγραμμου σώματος με ελαφριά βαράκια. Συνδυάζει στοχευόμενες ασκήσεις για ένα καλλίγραμμο σώμα και ένα πρόγραμμα υψηλής ενεργητικότητας με χορευτικούς συνδυασμούς Λάτιν. Βοηθά στο κάψιμο θερμίδων, την ενδυνάμωση του σώματος μ' ένα διασκεδαστικό τρόπο. Οι συμμετέχοντες μαθαίνουν πώς να χρησιμοποιούν ελαφριά βαράκια, που μοιάζουν με μαράκες (Toning Sticks) για να ενισχύουν το ρυθμό και τον τονώνουν ακόμα περισσότερο τους μυς π.χ. μπράτσα, κοιλιακούς, γλουτούς και μηρούς.