Revolution Dance Studio
 • Energy Boost
  Energy Boost
 • Dance Passion
  Dance Passion
 • Healthy Body
  Healthy Body
 • Excellence
  Excellence

Εγγραφές τμημάτων Σεπτέμβριος 2020

Οι εγγραφές για τη νέα χρονιά έχουν αρχίσει.

Παρακαλώ βρείτε πληροφορίες για το νέο πρόγραμμα εδώ.

Έναρξη μαθημάτων:

Περσινά τμήματα - 3 Σεπτεμβρίου
Νέα χορευτικά τμήματα- 24 Σεπτεμβρίου

~ Πρώτη εβδομάδα δωρεάν ~

Τηλεφωνήστε στο 22100800 για περαιτέρω πληροφορίες.

Latin dance competition

Εγγραφές τμημάτων Σεπτέμβριος 2019

Οι εγγραφές για τη νέα χρονιά έχουν αρχίσει.

Παρακαλώ βρείτε πληροφορίες για το νέο πρόγραμμα εδώ.

Έναρξη μαθημάτων:

Περσινά τμήματα - 2 Σεπτεμβρίου
Νέα χορευτικά τμήματα- 24 Σεπτεμβρίου

~ Πρώτη εβδομάδα δωρεάν ~

Τηλεφωνείστε στο 22100800 για περαιτέρω πληροφορίες.

 

Registrations

Νέα χορευτικά τμήματα Ιανουάριος 2019

Νέα χορευτικά τμήματα από 28 Ιανουαρίου 2019. Δοκιμάστε το πρώτο μάθημα δωρεάν!

Δείτε το πρόγρμμα για περισσότερες πληροφορίες. 
Τηλ: 22100800

Πρόσφατες Εκδηλώσεις

Ο Χορός τον Σεπτέμβριο 2020

Αγαπητοί μαθητές και γονείς,

Αισθανόμαστε ότι ήρθε η ώρα να μοιραστούμε μαζί σας τις σκέψεις και τα συναισθήματα που είχαμε όλο αυτό τον καιρό.
Είναι αλήθεια ότι ξεκινήσαμε τη νέα χορευτική χρονιά 2019-2020 με φιλοδοξίες και όνειρα. Από τον Σεπτέμβριο του 2019 και μετά, βιώσαμε ένα διαρκώς αυξανόμενο ενδιαφέρον από τους μαθητές μας για χορό και άσκηση και στα δύο στούντιο σε Λευκωσία και Αθηένου. Μέχρι και πριν το ξέσπασμα της πανδημίας, είχαμε ήδη συμμετάσχει με επιτυχία σε διάφορες παραστάσεις, ένα διαγωνισμό και είχαμε προγραμματισμένα τα πάντα για τη συμμετοχή των αθλητικών μας ομάδων λάτιν στον πανελλήνιο διαγωνισμό στη Θεσσαλονίκη. Προετοιμαζόμασταν επίσης για μια τελική παράσταση γεμάτη εκπλήξεις αυτό το καλοκαίρι στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών.

Ωστόσο, πράγματα πέρα από τον έλεγχό μας άλλαξαν τα πάντα στη ζωή μας. Βιώσαμε και μάθαμε να αντιμετωπίζουμε διαφορετικές πραγματικότητες. Η πανδημία έχει συνταράξει συθέμελα ολόκληρη τη χορευτική κοινότητα σε παγκόσμιο επίπεδο! Με σκληρή δουλειά, θέληση και θετικές προσωπικότητες στην ομάδα μας, βρήκαμε τη δύναμη να προχωρήσουμε. Δεν σταματήσαμε ποτέ να χορεύουμε ή να κάνουμε γυμναστική! Αυτό οφείλεται φυσικά και στη δική σας συνεχή υποστήριξη! Στην περίοδο της καραντίνας διατηρήσαμε την επικοινωνία μαζί σας, προσαρμοστήκαμε και προσφέραμε ατομικά και ομαδικά διαδικτυακά μαθήματα. Αργότερα, ανοίξαμε τις πόρτες μας στις 15 Ιουνίου έως τα τέλη Ιουλίου, ακολουθώντας όλα τα πρωτόκολλα Covid-19 για τις σχολές χορού.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την αφοσίωσή σας και να σας πούμε ότι το πάθος σας για χορό και η αγάπη που μας δείξατε ήταν σίγουρα το πιο σημαντικό μέρος της δουλειάς μας φέτος.

Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές επιστρέφουμε στη δράση στις 3 Σεπτεμβρίου!

Αυτή η χρονιά ήταν για τους περισσότερους από μας γεμάτη αβεβαιότητα και απογοήτευση. Ωστόσο, με σας δίπλα μας ξεκινούμε μια νέα αρχή με νέες ιδέες και στόχους, δηλώνοντας έτοιμοι να προσαρμοστούμε σε οποιαδήποτε μελλοντική κατάσταση! Ελάτε κοντά στη μεγάλη οικογένεια του Revolution Dance Studio. Μείνετε θετικοί, μείνετε ασφαλείς, συνεχίστε να χορεύετε, πραγματοποιήστε τους στόχους ζωής που πάντα ονειρευόσασταν!

Με αγάπη και σεβασμό,
Βαρβάρα και Χρυστάλλα

Χορευτική Παράσταση 2019

"Μια μέρα χωρίς χορό, είναι μια μέρα χαμένη" Φρίντριχτ Νίτσε.
Το Revolution Dance Studio παρουσιάζει την ετήσια χορευτική παράσταση 2019. Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί το κλείσιμο μιας δημιουργικής χρονιάς. Θα ταξιδέψουμε σε ρυθμούς Μπαλέτου, Σύγχρονου χορού, Λάτιν, Hip-Hop, Belly-Dance και Λαϊκών Χορών.

Τρίτη 25 Ιουνίου, Ώρα 19:30
Δημοτικό Θέατρο Λατσιών
Είσοδος 8 Ευρώ (δωρεάν για παιδιά κάτω των 12 ετών)

Πληροφορίες: 22100800

Πρόγραμμα

Τι διδάσκουμε

 • Προφίλ
 • Η Σχολή
 • Ομάδα

Το Revolution Dance Studio ιδρύθηκε πριν από 25 χρόνια. Η σχολή έγινε γνωστή με τις ονομασίες Dancanto και ASTERS International (μέρος της παγκόσμιας αλυσίδας χορού) ενώ συνεχίζει την ανοδική της πορεία ως Revolution Studio Dance.

Το όνομα Revolution (επανάσταση) αντιπροσωπεύει τις νέες, σύγχρονες ιδέες και μεθόδους διδασκαλίας, που σε συνδυασμό με την μακροχρόνια πείρα της σχολής, σηματοδοτεί την επανάσταση στο χορό στη Λευκωσία και στην Κύπρο.Η σχολή έχει γίνει ορόσημο των Ελληνικών και Λαϊκών χορών. Παράλληλα, οι Λατινοαμερικάνικοι χοροί (Salsa, Bachata, Cha Cha, Jive κλπ), το Belly Dance καθώς και πιο πρόσφατες τάσεις στο χορό, όπως η Zumba, το Hip Hop και το Breakdance, έχουν γίνει ζωτικό μέρος της ποιοτικής εκπαίδευσης που προσφέρουμε. Επίσης, το Μπαλέτο έχει προστεθεί στο πρόγραμμα τον τελευταίο ένα χρόνο.

Το Revolution Dance Studio είναι μέλος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κοινωνικού και Αθλητικού Χορού στην Κύπρο, καθώς και της Αγγλικής Ομοσπονδίας Imperial Society of Teachers of Dancing (UK).

Οι μαθητές μας αντιπροσωπεύουν τη Σχολή σε Παγκύπριους αγώνες χορού και έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν αναγνωρισμένα διπλώματα βάση τoυ χορευτικού τους επιπέδου. Προσφέρουμε επαγγελματική ή ερασιτεχνική εκπαίδευση σε όλους όσους θέλουν να δοκιμάσουν την εμπειρία αυτή και να μάθουν πώς να χορεύουν!

ΧΡΥΣΤΑΛΛΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ:
Διευθύντρια, Χοροδιδάσκαλος Zumba (B1, B2, Toning, Atomic, STRONG by Zumba), Pilates, Total Barre, Belly Dance, Hip Hop

ΒΑΡΒΑΡΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ:
Χοροδιδάσκαλος Μπαλέτο, Latin, Salsa, Argentine Tango, Belly Dance, Belly Fitness, Zumba (B1, B2, Toning, Atomic) & Ελληνικούς/Λαϊκούς Χορούς